Kasboek P U I K

P U I K wordt aangeboden in twee versies, eentje is gratis:

Van de ontwikkelaar: PUIK, het gratis elektronische notitieblok voor uw persoonlijke financiën. In PUIK zult u niet worden lastiggevallen met onzinnigheden als rekeningschema’s, coderingen, tussenrekeningen, verdeelsleutels, kostenplaatsen, transacties, verdichtingen, onzichtbare rekenregels, beschikbaarheid van internetverbindingen, ondeugdelijke elektronische gegevensuitwisseling of andere onnodige rompslomp. Dit maakt het gebruik van PUIK eenvoudig, transparant, universeel en efficiënt, ook op langere termijn.

Toch heeft U met PUIK de beschikking over verfijnde technieken met een muisklik op een cel van de tabel roept u automatisch een specificatietabel op of een bijbehorende grafiek. In de ‘luxe’ versie zijn tevens een aantal ‘actieve grafieken’ opgenomen. Door het schuiven van de muis over de onderdelen van zo’n grafiek wordt u onmiddellijk geïnformeerd over de specificaties van die onderdelen !

Link: PUIK HomepagePUIK Gratis Download |

 

Puik Kasboek

Puik Kasboek

5 thoughts on “Kasboek P U I K

  1. Bij het inlezen van de oude data in de nieuw versie krijg ik melding dat het aantal inkomstenbegroting niet klopt. Ik heb wel de posten ingegeven maar werkt niet. Heeft u een tip?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *